ZORGTYPETEST 2022

Ben jij degene die het altijd gezellig maakt met collega’s? Of werk je liever zelfstandig en steel je de harten van cliënten? Elke zorgverlener heeft andere kwaliteiten en eigenschappen. Voor IJsselland Ziekenhuis en Lelie zorggroep ontwikkelde Treffend & Co de zorgtypetest. Deze test geeft inzicht in het zorgtype dat jij bent.

Net als alle zorgorganisaties is het vinden van nieuw personeel een uitdaging voor het IJsselland Ziekenhuis en Lelie zorggroep. Om onder andere zij-instromers en schoolverlaters te helpen bij het vinden van de juiste werkplek in de zorg, ontwikkelden zij in de Ontdekdezorg week 2022 samen de zorgtypetest.

De zorgtypetest is een zelfstandige online test, waarmee de doelgroep kan ontdekken welk zorgtype zij zijn. De uitkomst wordt weergegeven in een visueel en tekstueel aantrekkelijk én herkenbaar resultaat, wat uitnodigt tot delen. Ook laat het resultaat zien op welke plaats in de zorg jij het beste tot je recht komt: in het ziekenhuis, de verpleeghuiszorg of juist de thuiszorg.

 

Leuk om samen met jullie deze test te ontwikkelen. Jullie hebben onze verwachtingen overtroffen. We zijn superblij met het resultaat!

Christine Slings, communicatieadviseur Lelie zorggroep

Online kick-off

Tijdens de online uitzending bij de start van de Ontdekdezorg week gaf Christine Slings, communicatieadviseur van Lelie zorggroep, een toelichting bij de Zorgtypetest.

Resultaten

De zorgtypetest is onder de aandacht gebracht in een offline en online campagne, die uitgevoerd werd door de communicatieafdeling van Lelie zorggroep zelf. De test heeft in ruim één week 13.000 personen bereikt en zorgde voor enkele honderden concreet geïnteresseerden op de werkenbij-websites van de initiatiefnemers.

ZULLEN WE SAMENWERKEN?

Stuur een e-mail 078 699 06 75