MKBTR

MKBTR: langer hoeft het verhaal niet te zijn. Want beter kan het altijd. Dat leren we ze hun klanten snel. Van een betere administratie tot een betere strategie. En van beter personeelsbeleid tot betere rapportages. Noem het maar op: de adviseurs van MKBTR staan klaar voor de start. Alles om jou en je organisatie topfit te maken. Ben jíj klaar voor de start? Want: alleen als je topfit bent, haal jij alles uit jezelf en je onderneming. Zo kun jij focussen op waar je goed in bent. Om op jouw beurt je klanten te kunnen helpen. Zo maken we samen de wereld btr. Dat is het verhaal van MKBTR.

Customer journey

Wat is de weg die onze klant aflegt? Wanneer is die blij? Wanneer haakt die af? En wie zijn onze persona’s waarop wij ons richten? Op wie hebben we aantrekkingskracht? En hoe kunnen we hen helpen in de reis die ze afleggen? Allemaal vragen die aan bod komen tijdens ons onderzoek naar de customer journey van persona’s. Door deze in kaart te brengen kan MKBTR haar klanten nog beter bedienen.

Restyling

Hoe kan onze uitstraling naadloos aansluiten op wie we zijn? Daarvoor hebben we een restyling toegepast. Gezien het unieke karakter van MKBTR hebben we een custom MKBTR woordmerk gecreëerd en een restyling van het + teken naar een ‘sparkle’ waarmee MKBTR hun klanten laten schitteren.

Creatief concept

Klaar voor de start is een concept dat we inzetten om de essentie van MKBTR in de markt te zetten. Door middel van een creatief concept brengen we het verhaal samen in een nieuwe campagne en website-stijl. Om op te vallen zetten we een absurde situatie in een saaie, zakelijke werkomgeving. We brengen mensen in beeld die een voorbeeld zijn voor het volgen van dromen. Bijvoorbeeld een astronaut of ontdekkingsreiziger. Vervolgens blijkt deze persoon in een doodnormaal kantoor te staan. Het doel van dit concept is om mensen te prikkelen, écht anders te zijn in hetzelfde en onze boodschap over te brengen. MKBTR kijkt namelijk verder en helpt jou jouw ambities weer te volgen.

Werken bij MKBTR

Om potentiële collega’s alle details te vertellen wie MKBTR is, hebben we een speciale werkenbij-website ontwikkeld. Hierin staat de cultuur centraal: naast uitdagende functies, draait het natuurlijk ook om de cultuur binnen MKBTR. En uiteraard staan alle vacatures erop en wat deze functie bij MKBTR anders maakt dan bij een andere organisatie.

ZULLEN WE SAMENWERKEN?

Stuur een e-mail 078 699 06 75