CORRIE TEN BOOM HUIS

Glossy over het leven van Corrie ten Boom

Een prachtig magazine uitdenken: dat kun je wel overlaten aan uitgeverij Vuurbaak. En hoe vet is het dat ze Treffend & Co vroegen voor het ontwerp? In opdracht van het Corrie ten Boomhuis hebben we ons gebogen over de vormgeving van deze nieuwe glossy. Vuurbaak was verantwoordelijk voor de bladformule en de inhoud van het magazine. Wij mochten het magazine ontwerpen.

De bekende verzetsstrijder en evangeliste was na de Tweede Wereldoorlog vrijwel altijd op reis. Dit magazine neemt je ook mee op reis, door het boeiende leven van Corrie en haar familie. Een reis die niet eindigt bij haar dood in 1983, maar nog altijd voortduurt in haar boeken en films die wereldwijd worden uitgegeven.

Reizen

De reizen die Corrie maakte zijn op verschillende manieren letterlijk in kaart gebracht met behulp van de verschillende stijlen en kaarten in het magazine. Zo vind je er de kaart met alle bestemmingen waar Corrie is geweest, maar ook de kaart met de kampen waar Corrie naartoe is gebracht.

Infographics

Naast kaartweergaves, vind je in het magazine op meer plaatsen infografische weergaves van het leven van Corrie. In het magazine staat bijvoorbeeld ook een tijdlijn met de belangrijkste gebeurtenissen uit haar leven en vind je er een uitgebreide genealogie. Zo geeft het magazine op verschillende manieren vorm aan het leven van Corrie.

ZULLEN WE SAMENWERKEN?

Stuur een e-mail 078 699 06 75