SENIOR DESIGNER

Treffend & Co groeit! Daarom zoeken we een senior designer. Iemand die creatieve ideeën en grootste plannen omzet naar een indrukwekkend grafisch ontwerp.

SENIOR DESIGNER

Om onze groeiambities kracht bij te zetten, komen wij graag in contact met een gedreven senior designer. Iemand die creatieve ideeën en grootste plannen omzet naar een indrukwekkend grafisch ontwerp. Iemand die een team van vormgevers kan stimuleren om elke dag beter te worden.

WAT GA JE BIJ ONS DOEN?
Je komt te werken in een enthousiast team met een art director, vormgevers, content creators en marcom specialisten. Samen met hen werk je mee aan de ontwikkeling van veelsoortige projecten en campagnes. Als designer ben je verantwoordelijk voor het visuele verhaal.

Je voert je taken zowel zelfstandig als in teamverband uit: van briefing tot eindresultaat. Samen komen we keer op keer tot een goed ontwerp, design of plan, omdat we kijken naar wat voor de doelgroep relevant is. Je leeft je moeiteloos in in de situatie van de specifieke doelgroep en je genereert als geen ander ideeën hoe wij deze doelgroep effectief kunnen bereiken. Je bent een enthousiaste teamspeler en je weet opdrachtgevers en collega’s moeiteloos te inspireren. Je maakt zowel on- als offline spraakmakende ontwerpen. Jij maakt strategie visueel. Snapt als geen ander dat design het verhaal niet alleen presenteert… maar deel is van het verhaal.

Je vindt het leuk om je in te spannen voor een website, complete huisstijl, magazine of een mooie social media campagne. Ervaring met animaties en illustraties is een pre. Je werkwijze is zelfstandig, planmatig en inspirerend. Je weet wat de nieuwste trends zijn. Je krijgt inspiratie van het combineren van deze trends met inhoud, vorm en het totale landschap van communicatie en marketing.

DIT KENMERKT JOU:

 • Je beschikt over een afgeronde grafische hbo-opleiding. Bijvoorbeeld de kunstacademie of CMD.
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring.
 • Je bent een enthousiaste teamspeler en geniet van de dynamiek van een klein creatief kernteam.
 • Je bent leergierig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent creatief en hebt oog voor detail.
 • Jouw werkwijze is zelfstandig, planmatig, inspirerend, productief, efficiënt en flexibel.
 • Je kent Adobe-programma’s zoals Indesign, Illustrator, XD, Photoshop als geen ander.

WIJ BIEDEN JOU:

 • Een afwisselende, zelfstandige en verantwoordelijke functie
 • Ruimte voor innovatieve ideeën
 • Werken bij een succesvol, dynamisch bureau waarin geen dag hetzelfde is
 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Samenwerking binnen een team enthousiaste collega’s
 • Dagelijkse lunch van de zaak
 • Hybride werken
 • Aantal uren in overleg, voorkeur tussen 32-40 uur

WIJ ZIJN TREFFEND & CO
Wij zijn een bureau voor strategie, communicatie en design. Voornamelijk werken we voor opdrachtgevers die van maatschappelijke betekenis zijn. Zowel in non profit als in het bedrijfsleven (voornamelijk MKB).  Voor hen zijn we “Dat bureau waar je graag mee samenwerkt”. Wat ons kenmerkt? Volgens klanten dat we creatief, nuchter en doelgericht zijn én maatwerk leveren. Onze afspraken nakomen en elke keer weer positief verrassen. Dat kunnen we omdat we onszelf blijven ontwikkelen en gedreven zijn als team. We weten dat jij alleen goede dingen kunt maken als jij je goed voelt en ondersteuning ervaart. Daarom organiseren we regelmatig kennissessies om onze vaardigheden te verdiepen. Of toffe activiteiten om collega’s beter te leren kennen of samen successen te vieren. Ook zorgen we dat collega’s ruimte hebben om elkaar te ondersteunen. We geven je daarnaast vertrouwen, zien jouw kwaliteiten, begrijpen het ook als je af en toe een baaldag hebt en proberen op basis daarvan jouw functie vorm te geven.

ENTHOUSIAST?
Heb je interesse in deze functie dan ontvangen wij graag jouw portfolio, motivatie en CV via arnold@treffendenco.nl. Heb je vragen? Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Arnold van Binsbergen, op 06-83164283 of via arnold@treffendenco.nl. Bij de selectie worden wij bijgestaan door selectiebureau SVision. Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!